Közélet

2021. április 15.

Testvárvárosi kapcsolatok járvány idején

Székesfehérvár és Schwäbisch Gmünd idén ünnepli a testvérvárosi szerződés aláírásának harmincadik évfordulóját. A kulturális, gazdasági és civil közösségek által folyamatosan erősített testvérvárosi kapcsolat intenzíven működik a járványhelyzetben is.

2021. április 7.

Negyvenegy percenként kigyulladt egy lakás az első negyedévben

Idén az első negyedévben összesen 2250 lakástűz volt Magyarországon, ami azt jelenti, hogy átlagosan 41 percenként kigyulladt egy otthon. Közülük több tragikus kimenetelű volt: minden másnap meghalt valaki a tűz vagy füst miatt.

2021. március 29.

65 millió forintos önkormányzati támogatás a fehérvári egészségügynek

A koronavírus-járvány harmadik hulláma minden eddigi „csúcsot” megdöntött, az egészségügyben dolgozók hősiesen állják a küzdelmet mindannyiunk érdekében. Mindehhez újabb, 65 millió forint összegű anyagi segítséget nyújtott Székesfehérvár önkormányzata nevében dr. Cser-Palkovics András polgármester – adta hírül közösségi oldalán a városvezető.

2021. március 17.

Cégvezetők, intézményvezetők figyelem: új módszerrel próbálkoznak a csalók

Újabb és újabb módszereket vetnek be az internetes csalók. Ezúttal vállalkozások vagy intézmények vezetői nevében küldenek e-mailt a cég egy pénzügyi alkalmazottjának, melyben utalásra utasítják őt. A pénz természetesen a csalóknál köt ki.

2021. március 16.

Városi támogatás az állatvédő szervezeteknek

A városban működő három állatvédelmi szervezet egy-egy millió forint önkormányzati támogatásban részesül az idei évben. A hírt Székesfehérvár polgármestere adta hírül közösségi oldalán.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média