Közélet

2021. július 22.

Szúnyoginvázió várható a sok eső és a dunai árhullám miatt

Rengeteg eső esett az elmúlt időszakban, és a Dunán is árhullám alakult ki. Mindez azt jelenti, hogy valószínűleg több vérszívóval fogunk találkozni az elkövetkezendő időszakban.

2021. július 20.

Tíz megyében, köztük Fejérben is megszűnt a tűzgyújtási tilalom

Az elmúlt hét csapadékos időjárásának köszönhetően megszűnt a fokozott tűzveszély a hazai erdő- és mezőgazdasági területek jelentős részén, ezért július 20-tól Budapesten és Magyarország 10 megyéjében visszavonja a hatóság a tűzgyújtási tilalmat. Az ország többi 9 megyéjében azonban változatlanul érvényben marad a korlátozás.

2021. július 15.

Üzenet a tejesdobozon – ezúttal a lakástüzek megelőzése érdekében

A szén-monoxid-mérgezések és a szabadtéri tüzek megelőzésére indított kampány után ezúttal a lakástüzekre hívja fel a figyelmet az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. után most a lakástüzek megelőzésére indított tájékoztató kampányt az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. A főbb üzenetek az Alföldi Tej Kft. tejesdobozain olvashatóak.

2021. július 14.

Változik az oltóközpont nyitvatartása a kórházban

Július utolsó hetétől változik az oltópont nyitvatartása a Fejér Megyei Szent György Kórházban. Hétfőn, szerdán és pénteken 7 és 15 óra között, kedden és csütörtökön pedig 11 és 19 óra között várják az oltásra érkezőket.

2021. július 14.

Bővült a személyesen intézhető ügyek köre a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán

A járvány enyhülésére való tekintettel bővül a személyesen intézhető ügyek köre a székesfehérvári Polgármesteri Hivatalban. E héttől a Kossuth Lajos utcai Ügyfélszolgálaton – kizárólag előre egyeztetett időpontban – személyesen intézhetik a fehérváriak a Hatósági Főosztály Ügyfélkapcsolati és Szociális ellátási Iroda feladatkörét érintő valamennyi ügyet.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média