Közélet

2020. szeptember 25.

Szén-monoxid-érzékelő: a pozitív listáról válasszunk!

Eddig ugyan szinte nyárias volt a szeptemberi időjárás, a napokban azonban jelentősen lehűl a levegő, bizonyára sokan fogják üzembe helyezni fűtőberendezéseiket. A katasztrófavédelem idén is felhívja a figyelmet a szén-monoxid érzékelők fontosságára, ahogy arra is: biztonságos szerkezetet válasszunk!

2020. szeptember 24.

Újabb 20 ezer dollár az Arconictól a kórháznak

Másodszor adományozott húszezer USA dollárt az Arconic Alapítvány a Szent György Kórháznak a koronavírus-járvány elleni védekezéshez. A pénzt a legmodernebb lég- és felületfertőtlenítő berendezések beszerzésére fordítják.

2020. szeptember 23.

Járványügyi aktualitások Fehérváron

Október elsejétől az óvodákban is kötelező lesz a testhőmérséklet-mérés, a Mentőállomás mellett mintavételi pont működik, eddig 44 idős fehérvári kérte az újraindított időseket segítő szolgálat segítségét – egyebek mellett ezekről számolt be Székesfehérvár polgármestere a járványügyi intézkedéseket összefoglaló keddi közleményében.

2020. szeptember 18.

Elismerő oklevelek a közszolgáltatásban dolgozóknak

Elismerő oklevelet adományozott három közszolgáltatásban dolgozó személynek az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért. Az oklevelet a székesfehérvári civil szervezetek és a helyi közösség munkájának önzetlen segítéséért, fejlődésük támogatása elismeréseként kapta Heim Ildikó, Schneider Istvánné és Csete Gábor.

2020. szeptember 17.

Fokozott rendőri ellenőrzés vasárnapig

Még három napig tart a „Figyelem az útra” nevet viselő rendőrségi akció. A fokozott ellenőrzés-sorozattal a vezetés közben mobilozókat és a gyorshajtókat szűrik a rendőrök.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média