Közélet

2021. március 12.

Autóval támogatják a mentőállomás munkáját

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, és az újabb megkeresésnek eleget téve az Ivanics Csoport egy Ford személygépkocsit adott át a fehérvári mentőállomásnak. A jármű a teszteléseket végző egészségügyi dolgozókat szállítja majd a mintavételi helyszínekre.

2021. március 12.

Összesítették az állatvédelmi kérdőív eredményeit – rengetegen mondtak véleményt

Több mint negyedmillióan mondták el véleményüket a februárban indított online állatvédelmi felmérés során. A válaszokból kiderül: elsöprő többség támogatja az állatkínzás szigorú büntetését és a vadállatok cirkuszi szereplésének betiltását is.

2021. március 11.

Tűz volt csütörtökön hajnalban a fehérvári kórházban

A Fejér Megyei Szent György Kórház hotel épületének egyik ötödik emeleti kórtermében két mennyezetre függesztett televíziókészülék gyulladt ki. A tűz miatt összesen százhuszonnyolc beteget mentettek ki csütörtökön hajnalban.

2021. március 10.

Több ezer maszkot kapott a város a Szekfű Gyógyszertártól

Újabb felajánlás támogatja Székesfehérváron a koronavírus-járvány elleni védekezést: a Szekfű Gyógyszertár ezer darab FFP2-es, és tízezer orvosi szájmaszkot adományozott a városnak, hogy azzal a rászorulókat és az otthonokat segítsék.

2021. március 10.

Szigorított védekezés a bíróságokon

A Kormány a szigorított védekezés idejére eltérő szabályokat rendelt el a bírósági eljárásokat érintően. A rendelkezések a személyes jelenlét lehetőségét szűkítik, és az írásbeliséget helyezik előtérbe, ezzel is csökkentve a személyes kontaktusok számát a járvány elleni védekezés jegyében.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média