Közélet

2020. december 26.

Egy sajátos világnézet

2020. december 18.

„A kis apróságok adják az igazi nagy csodát”

Összefogással valósította meg karácsonyi ajándékozó akcióját a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár. A támogatásokat két szociális intézmény, és a Szent György Kórház kapta.

2020. december 14.

Biztonságot adtak ajándékba

Szén-monoxid-érzékelőt ajándékoztak a tűzoltók annak a vajtai családnak, ahol szén-monoxid-mérgezéssel került kórházba egy kisfiú még november végén. A Fejér Megyei Tűzmegelőzési Bizottság a Magyar Vöröskereszt területi szervezetével együttműködve összesen tizenhat szén-monoxid-érzékelőt és harmincnégy füstérzékelőt adományoz a rászoruló családoknak decemberben.

2020. december 10.

Füst egy székesfehérvári lakás konyhájában

Kifröccsent, kifolyt zsiradék gyulladt meg a gázsütőben egy társasházi lakás konyhájában szerdán délután Székesfehérváron, a Királykút lakónegyedben. A földszinti lakás lakójának a tűzoltók kiérkezése előtt sikerült eloltania a tüzet. A lánglovagok átvizsgálták a konyhát, további izzást nem tapasztaltak. Személyi sérülés nem történt.

2020. december 9.

Családjához riasztották a tűzoltót - életet mentett a szén-monoxid-érzékelő

Szivárgott a szén-monoxid egy székesfehérvári családi házban szerdán reggel. Az épületben alvó édesanya a készülék riasztására ébredt, majd azonnal hívta a 112-es segélyhívót. A fehérvári laktanyában szolgálatot teljesítő tűzoltó őrmester a riasztáskor tudta meg, hogy saját házához riasztják.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média