Közélet

2020. július 16.

„Szerencsés vagyok, mert mindig azt csinálhattam, amit szerettem”

Bélyeggyűjtő, cserkész, városvédő és -szépítő, hagyományőrző - és ez csak néhány dolog, ami a székesfehérváriak eszébe juthat Hada Tibor nevének hallatán. A 90 éves Tibi bácsit otthonában köszöntötte a város nevében Mészáros Attila alpolgármester.

2020. július 14.

Hamarosan elrepülnek!

Sok gólyát ápolnak ezen a nyáron a sukorói Vadmadárkórházban. Érkeztek madarak Zámolyról, Ságvárról, de olyan kismadarat is gondoznak, akit a saját szülei dobtak ki a fészekből. Ezúttal a Zala megyei Vindornyafokról érkező gólyacsalád történetéről számolunk be.

2020. július 9.

Hétfőtől másfél hónapra lezárják a Balatoni úti felüljárót

Teljes szélességében lezárják július 13-tól a Balatoni úti felüljárót. A felújítás várhatóan augusztus végéig tart, addig a gyalogosok és a biciklisek sem használhatják az útszakaszt.

2020. július 8.

Új mentőautó Székesfehérváron

Új mentőautó állt szolgálatba Székesfehérváron. A legmodernebb technikával rendelkező gépjármű általános mentési-szállítási feladatokat teljesít a jövőben.

2020. július 8.

Bontsa a vonalat! – rendőrségi kampány az idősekért

Újraindult a Pest megyei rendőrök által megálmodott és megvalósított, az úgynevezett „unokázós” csalások visszaszorítására indított program. Az idősek együttérzésére, hiszékenységére alapozó elkövetők leggyakrabban közlekedési balesetre, sérülésre hivatkozva csalnak ki pénzt, vagy egyéb értékeket a szépkorúaktól.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média