Közélet

2021. július 14.

Hogy mindenki hazaérjen – a hőségben is…

Csütörtökön éjfélig újra másodfokú hőségriasztás van érvényben hazánkban. A rendkívüli melegben minden közlekedőt türelemre és fokozottabb körültekintésre int a rendőrség.

2021. július 9.

Háromszor is életet mentett a szén-monoxid-érzékelő a héten a megyében

A héten több esetben is életet mentettek Fejér megyében a szén-monoxid-érzékelők. Szerdán Székesfehérváron, egy öreghegyi családi házban, csütörtökön pedig két dunaújvárosi lakásban jelzett a készülék.

2021. július 7.

Uniós országba utazik? Itt minden tudnivalót megtalál!

Június közepén indította el az Európai Bizottság azt a honlapot, ahol az EU összes hivatalos nyelvére lefordítva megtalálható minden információ egy adott állam beutazási és egyéb korlátozásával kapcsolatban. A Re-open EU nevű platform mobilalkalmazás formájában is elérhető, melyet ingyen le lehet tölteni Android és iOS operációs rendszerű telefonokra.

2021. július 2.

Motoros mentők az M7-esen

Idén nyáron a Magyar Közút útellenőri szolgálatán túl a Mentőmotor Alapítvány mentőmotoros egysége is bevethető lesz az M7-es autópályán bekövetkező baleseteknél. A cél, hogy a lehető leggyorsabban be tudjanak avatkozni a szakemberek a baleseti helyszíneken, ezzel is fenntartva a minél gördülékenyebb és biztonságosabb közlekedést a térségben.

2021. július 1.

Emberkereskedelem és kényszermunka Sárosdon

Újabb kizsákmányolót vettek őrizetbe a Fejér megyei rendőrök. Az emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetésével gyanúsítható 44 éves sárosdi férfit lakóhelyén fogták el.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média