Kultúra

2021. július 5.

Pályázati támogatás a Koronázási Ünnepi Játékokra

Tízmillió forintos támogatást kapott Székesfehérvár a Székesfehérvári Királyi Napok történelmi fesztivál programjainak megvalósítására. Az összeg a Koronázási Ünnepi Játékok megrendezését segíti.

2021. július 5.

Visszatért a Művészkorzó

A tavaly nagy sikert aratott Művészkorzó visszatért a fehérvári belvárosba. Szombaton ismét színészek, zenészek, énekesek szórakoztatták a közönséget, akik „portyázó” hagyományőrző csapatokkal is találkozhattak.

2021. július 2.

Piramisvilág

A Szent István Király Múzeum és a Székesfehérvári Művészek Társasága mutatja be Koppány Attila Piramisvilág című tárlatát a Pelikán Galériában. A július 30-ig megtekinthető kiállításon egyetlen tematikus festészeti sorozatot mutat be az alkotó.

2021. június 29.

Színházi nyár

Aki egy kis felfrissülésre vágyik a forróságban, annak jó program lehet a Vörösmarty Színház nyári programkínálata. Hűsölhet a felhők felett a Boeing, Boeing-gel, szurkolhat A Pál utca fiúknak, vagy egy kellemes operettkoktéllal hűtheti le magát. Ha pedig szerelemre vágyik, megnézheti a Szerelem, Ó! című bohózatot.

2021. június 29.

Emeljétek fel szíveteket!

Július 1-jén, csütörtökön a Szent Imre templomban veszi kezdetét a Harmonia Albensis. A templomi koncertsorozat idei első programján az osztrák-német romantikus zene egyik legnagyobb mestere, Anton Bruckner művei csendülnek fel az Ars Oratoria Kamarakórus és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar fúvós művészeinek előadásában, Pad Zoltán Liszt-díjas karnagy vezényletével.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média