2021. július 12.

Segítség a helyes futáshoz


Díjmentes szakmai tanácsadással segíti minden héten, két helyszínen is az amatőr futókat a Székesfehérvári Futók Köre. A kezdeményezés célja, hogy fokozatossággal, egyéni adottságaik és igényeik szerint tanuljanak az emberek igazán jól futni, hogy a sportolás valódi örömforrást, felfrissülést jelentsen számukra.

A Székesfehérvári Futók Köre a Honvéd Szondi György SE együttműködésével szervezi meg év végéig, heti két alkalommal a futós tanácsadást. Keddenként 17 és 19 óra között a Halesz liget szabadtéri kondiparkjában, csütörtökönként 17 és 19 óra között pedig a Palotavárosban - találkozó az István Király Általános Iskola bejáratánál – tartják a foglalkozásokat.



Az érdeklődők Halász Tímea, Kovács Csaba József, Kékesi Mihály és Szatzker Csaba közreműködésével kapnak iránymutatást a helyes bemelegítéshez, a távválasztáshoz, a tempóhoz, és minden egyébhez, ami a „jó” futáshoz szükségeltetik.



Nem csak a kezdő futókat várják a keddi és csütörtöki alkalmakon, hanem azokat is, akik komolyabban, versenyszerűen szeretnének futni, és szükségük van szakszerű felkészítésre.

Korhatár nincs, szeretettel hívnak és várnak gyerekeket, felnőtteket, időseket egyaránt!

(forrás: okkfehervar.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása