Generációk

2020. október 27.

Vörösmartys tanulók sikere a faipari versenyen

A Vörösmarty Mihály Szakképző Iskola tanulói is részt vettek a Sopronban megrendezett faipari szakmai versenyen. Az ötödik alkalommal megrendezett versenyről a fehérvári diákok szép eredménnyel tértek haza.

2020. október 21.

Robotexpó a Sóstón

A jövő oktatásába, a digitális technológia nyújtotta lehetőségekbe enged széleskörű betekintést a Robotexpó, melyet az Alba Innovár Digitális Élmény- és Oktatási Központ szervez október 29-én, a MOL Aréna Sóstó Rendezvényközpontban. A konferencia nyilvános, a jelentkezéseket egészen a konferencia napjáig, de akár a helyszínen is fogadják.

2020. október 20.

Haditorna verseny - megyei döntő

A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség szervezésében idén is zajlik az Országos Haditorna Verseny, amelynek célja a honvédelmi nevelés, valamint a Magyar Honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítése a fiatalok körében. A Fejér megyei döntőt Székesfehérváron tartották.

2020. október 19.

Levegőfürdetőt nyerhet a Szeder Bölcsőde

Facebook-os szavazással segíthetjük a Szeder Bölcsődét egy levegőfürdető eszköz használatának elnyerésében. A gép képes arra, hogy zárt térben elpusztítsa a kórokozókat, megtisztítsa a levegőt. A voksokat október 22-én, csütörtökön 17.30-ig várják, az eredményhirdetés 18 órakor lesz.

2020. október 16.

Titkok Kamrája a Titkok Házában

A Titkok Háza Tudományos Élményközpont új stúdióval gazdagodott. A Titkok Kamrájának új szakköre a fiatalok számára ezentúl lehetőséget biztosít arra, hogy – a központ által eddig ajánlott STEM képességfejlesztő szakkörök mellett – a gyerekek a kreativitásukat is fejlesszék, megismerkedjenek az online világgal.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média