Generációk

2020. szeptember 21.

Kreatív pályázat népszerűsíti a klímabarát közlekedést

Idén is meghirdette a „Klímabarát közlekedés mindenkiért!” című kreatív pályázatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A közlekedési-környezetvédelmi kreatív kiíráson önálló alkotók, családok, városi közösségek is részt vehetnek rajzaikkal, fotóikkal és egyéb alkotásaikkal.

2020. szeptember 18.

Honismereti vetélkedők középiskolásoknak

Két honismereti vetélkedőt hirdetett középiskolásoknak a Vörösmarty Mihály Könyvtár és a Fejér Megyei Honismereti Egyesület. A versenyekre október 9-ig lehet jelentkezni.

2020. szeptember 16.

„Mindenünket, amink van, a tudománynak, a kutatásnak köszönhetjük…”

Ha azt mondjuk, C-vitamin, a legtöbbeknek alighanem beugrik Szent-Györgyi Albert neve. Ami jó. De azért az első magyar Kossuth-díjasok egyike, a Nobel-díjjal kitüntetett orvos-biokémikus élete és munkássága nemcsak erről nevezetes.

2020. szeptember 15.

Megújult a játszóudvar és a villamos hálózat a Hosszúsétatéri Óvodában

Harmincmillió forint önkormányzati forrásból újulnak meg a Hosszúsétatéri Óvoda udvari játszóeszközei és villamos hálózata. A munkálatok nagy részével elkészültek, már csak a homokozók tetőszerkezetének cseréjét kell elvégezni.

2020. szeptember 15.

Egy világjárvány margójára…

Érdekes, és bizonyos szempontból meglehetősen aktuális előadásra várják az érdeklődőket szeptember 23-án a Fekete Sas Patikamúzeumba. „Az őrült spanyol” nevet viselő programon a száz esztendővel ezelőtt véget ért, több tíz millió emberéletet követelő spanyolnátha járványról, és általánosságban az influenzajárványok történetéről lesz szó.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média