Generációk

2019. szeptember 19.

Székesfehérvárról rajtol a Total Chrono Classic futam

Szeptember 21-én több mint száz veteránautó és különleges youngtimer indul Székesfehérvárról Balatonlelle felé. 1952-től napjainkig sokat fejlődött az autógyártás, a változatos autókaraván visszarepít a régi időkbe. Az érdeklődők nosztalgiával tekinthetnek a mezőnyben egyedülálló autókra. A 265 km hosszú, változatos útvonalon tizenkét ügyességi feladat is vár a résztvevőkre a navigálás mellett.

2019. szeptember 13.

Évnyitón köszöntötték az ifjú kosarasokat

Hagyományos évnyitót tartott az idén 21 éves Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia. Az évnyitón adták át az akadémia legjobb játékosának járó díjat is.

2019. szeptember 13.

Különleges nap a mai

Hogy miért? Egyrészt azért, mert péntek 13-a van. Másrészt mindehhez még telihold is lesz ma éjjel. Mégpedig nem is akármilyen…

2019. szeptember 11.

Mit egyen a gyerek?

Az új tanév kezdetén a számos teendő között arra is érdemes odafigyelni, hogy tízóraira és uzsonnára mit fogyasztanak a gyerekek. A dietetikus szerint – bár nem mindig jut rá idő – jobb, ha otthon elcsomagoljuk a szendvicset, gyümölcsöt és nem pénzt adunk az iskolásnak.

2019. szeptember 10.

Egy igazán fontos világnap

"Azt hisszük, hogy egyedül halunk meg, de ez nem igaz. Senki sincs egyedül ezen a világon. Együtt kell éljünk, és gondoskodnunk kell egymásról. Én így érzem." (Azuro Hayano) Ma van az öngyilkosság megelőzésének világnapja.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média