Generációk

2020. február 7.

Két kiállítással ünnepli fennállásának 65. évfordulóját a Vörösmarty Szakközépiskola

Különleges kezdeményezést valósított meg Székesfehérváron az idén 65 éves Vörösmarty Szakközépiskola: a város legkülönbözőbb pontjairól kölcsönkért székek kiállításával tiszteleg az intézmény fejlődése és a szakképzés sokszínűsége előtt. A „székkiállítás” mellett iskolatörténeti tárlatot is avattak az intézményben az évforduló tiszteletére.

2020. január 31.

Átadták a Tóth István – Tóth Terézia ösztöndíjakat

Nyolcvanhárom fiatal vehette át a Tóth István – Tóth Terézia ösztöndíjat csütörtökön a Városházán. A díjazottak egy éven keresztül havi 5.500 és 12.000 forint közötti támogatást kapnak.

2020. január 30.

Fehérváron ülésezik az Országos Diákparlament

2020-ban ismét Székesfehérvár ad otthont az Országos Diákparlamentnek. A január 31-e és február 2-a között megrendezésre kerülő üléseken fontos témákat beszélnek meg a fiatalok - és lehetőségük nyílik arra is, hogy oktatási kérdésekben egyeztessenek a kormányzattal.

2020. január 29.

Kosaras hétvége Fehérváron

Csütörtökön kezdődik a kontinens egyik legpatinásabb utánpótlás fiú kosárlabdatornája, a Szent István Kupa. Az U16-os korosztály csapatai - idén nyolcadik alkalommal - a Gáz utcai sportcsarnokban mérik össze tudásukat.

2020. január 27.

Érettségi? Próbáld ki, mennyit tudsz!

Májusban indul az idei érettségi szezon. Annak érdekében, hogy a diákok időben képet kapjanak arról, milyen esélyekkel indulnak a tudáspróbán, február 15-én ingyenes próbaérettségit szervez számukra a Corvinus Egyetem diákszervezete, a Studium Generale.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média