Generációk

2019. december 2.

Apás sztorik – gyereknevelés férfiszemmel

Folytatódik a Backstage című ingyenes programsorozat: a december 10-i rendezvény középpontjában a család és a gyereknevelés áll. Az eseményen Kricsár Kamill színművész beszélget Keller János és Tűzkő Sándor színművészekkel a gyereknevelésről, de lesz Dúdoló foglalkozás és filmvetítés is.

2019. december 2.

Karácsonyi fények a belvárosban

Vasárnap este felgyúltak a város karácsonyi fényei és több száz kisiskolás köszöntötte énekkel a várva várt ünnepet. A város adventi fényeit Fehérvár polgármestere és a megyéspüspök a Jótékonysági Futás legfiatalabb győzteseivel, Lédeczi Lottival és Szekfű Viktorral kapcsolták fel.

2019. november 29.

„Döntésünk a jövőnk!”

Hetedik alkalommal szervezte meg a „Döntésünk a jövőnk!” című prevenciós versenysorozatot a Fejér Megyei Kormányhivatal és a város önkormányzata a megye középiskolásai részére. A háromfordulós verseny csütörtöki döntőjében 20 csapat mérte össze tudását.

2019. november 25.

December 6-ig várják az alkotásokat a Tollpihe Pályázatra

A másfél évtizede töretlen népszerűségnek örvendő Tollpihe Meseíró Pályázatra a Fejér megyei általános iskolások december 6-ig küldhetik be alkotásaikat. Az eredményhirdetés a Magyar Kultúra Napjához kapcsolódóan, 2020. január 24-én lesz.

2019. november 25.

A Katalinokat ünnepeljük ma

November 25-e Katalin napja. Ahogy az elmúlt években mindig, úgy idén is ünnepséget tartanak Székesfehérváron, Kati néni szobránál.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média