Generációk

2019. április 8.

Néptánc találkozóval zárult a XI. Fehérvári Ének kórusfesztivál

Vasárnap délelőtt a „Szállj elő zöld ág” általános iskolás néptánccsoportok találkozója zárta a XI. Fehérvári Ének Nemzetközi Ifjúsági Énekkari Találkozót. A záróprogramon a táncosok mellett több kórus is fellépett – ezúttal a folklórprogramhoz igazított darabokban is megmutatva tudását.

2019. április 8.

Helló, kedves Z generáció!

2019. április 5.

Rajzolj, írj, tervezz!

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2019-ben is alkotói pályázatot hirdetett óvodások és iskolások részére. Május 10-ig várja a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a tűzoltók hivatását, a tűzmegelőzés, a tűzvédelem fontosságát bemutató alkotásokat.

2019. április 4.

Iskolai közösségi szolgálat a városi rendezvényeken - idén is várják a fiatalokat

A köznevelési törvény értelmében 2016. óta 50 órányi, a közösség javára végzett tevékenység kell az érettségi bizonyítványhoz. A Fejér Megyei Művelődési Központ és a Fehérvári Programszervező Kft. együttműködésének köszönhetően 2018-ban mintegy 600 diák vett részt a közösségi szolgálat keretében a városi rendezvények előkészítésében és lebonyolításában. A lehetőség idén is adott: mindkét szervezet várja a középiskolások jelentkezését.

2019. április 2.

Újabb rajzpályázatot hirdet az Alba Fehérvár

Tavaszi rajzpályázatot hirdet a 6-14 éves korosztály számára az Alba Fehérvár kosárlabda és kézilabda csapat. A kreatív versenyen az indulók az „Egy napom a kedvenc kosarasommal!”, a „Sport, egészség, húsvét” és az „Életem kézilabdázóként!” témák közül választhatnak.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média