Generációk

2019. január 7.

Már lehet jelentkezni a Bejczy Antal robotikai versenyre!

Középiskolásoknak hirdetett versenyt az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara. A megmérettetésre maximum három fős csapatok jelentkezését várják.

2018. december 13.

Megállapodás a szorosabb együttműködés jegyében

Együttműködési megállapodást kötött a Tóvárosi Általános Iskola, a Fehérvár 19 Jégkorong Akadémia Alapítvány és a Székesfehérvári Tankerületi Központ. A szerződés értelmében az alsó tagozatos tanulók számára professzionális keretek között nyílik lehetőség a jégkorongozás alapjainak elsajátítására, melynek köszönhetően a sportág egyik utánpótlásbázisa lesz az intézmény.

2018. december 7.

Pályaorientációs nap a Tópartiban

A székesfehérvári továbbtanulási lehetőségekről kaptak részletes tájékoztatást a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjai, az intézményben megtartott pályaorientációs napon. A program keretében a fehérvári egyetemek mutatkoztak be.

2018. december 3.

Álomút – Már lehet küldeni a rajzokat

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ismét országos gyermekrajz pályázatot hirdet. A társaság ezúttal is olyan képeket vár az általános iskolásoktól, amelyek témája az utakhoz kapcsolódik.

2018. november 29.

Napfivér, Holdnővér

1223. november 29-e jeles nap volt a ferences rend történetében. Ezen a napon ugyanis III. Honoriusz pápa hivatalosan is jóváhagyta és engedélyezte az Assisi Szent Ferenc által megalapított rend működését.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média