Generációk

2020. január 3.

Tündérszó – március közepéig várják a meséket

Tizenegyedik alkalommal hirdeti meg a Tündérszó pályázatot a Gárdonyi Géza Művelődési Ház. A világ bármely országából küldhetnek magyar nyelven írt meséket a gyerekek. A pályaműveket március 13-ig várják.

2020. január 3.

Szóval győzni - kommunikációs bajnokság

A Prosperis Alba Kutatóközpont Nonprofit Kft. megbízásából a Fehérvári Programszervező Kft. ismét meghirdeti a 2019-ben útjára indított „Szóval győzni” versenyt. A szervezők nem titkolt célja, hogy az önkifejezésre, kommunikációra és marketingre fogékony, igényes, 10-13. évfolyamos fiatalokat a pályaválasztás és az egyetem, vagy a munkavállalás során felmerülő kihívásokban is segítsék.

2020. január 2.

Városi Diákbál - hatodszor

Január 18-án rendezik meg az idei Városi Diákbált. A program helyszíne ismét a MOL Aréna Sóstó rendezvényterme, ahol ezúttal az ötvenes-hatvanas évek stílusát idéző öltözékben várják a fiatalokat.

2019. december 20.

Katonaportrék

Katonaportrék címmel csütörtökön a Városi Levéltárban mutatták be azokat a tablókat, amelyekből a legújabb kori hadtörténetben szerepet vállaló fehérvári katonák életútját ismerhetjük meg. A tablók 2020 január 3-a és január 19-e között az Európa Klubban is láthatók, naponta 14 és 17 óra között.

2019. december 19.

Az anyaotthonnak gyűjtöttek a Hétvezér Általános Iskola tanulói

Szerda délután adták át azokat az adományokat, amelyeket a Családok Átmeneti Otthonában élő édesanyáknak és gyermekeiknek gyűjtöttek a Hétvezér Általános Iskola tanulói. A nehéz helyzetbe került családokat ruhákkal, tartós élelmiszerrel, játékokkal, babaápolási szerekkel, tisztítószerekkel is támogatták.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média