Generációk

2018. április 9.

Kezdődik a JAK-napok

Ezen a héten tartják a JAK-napokat a József Attila Középiskolai Kollégiumban. A hagyományos programsorozattal az intézmény diákjai és pedagógusai a névadóra emlékeznek.

2018. április 5.

Mentorprogram a Vidinél

Ünnepélyes keretek között kezdődött meg a Videotonnál az a mentorprogram, melynek keretében az U11, U12, U13 és U14 korosztály kiválasztott tehetségei egy-egy válogatott fehérvári labdarúgó „védőszányai” alá kerülnek. A klub első csapatából tizenegy labdarúgó vállalta, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri, segíti, tanácsokkal látja el a korosztályos játékosokat, pályán és pályán kívül.

2018. április 5.

Maketten a középiskolai kampusz tervei

Az engedélyezési tervek alapján elkészült a fehérvári középiskolai kampusz makettje. A maketten a tervezett projekt összes eleme szerepel.

2018. április 4.

Kallós Zoltán emlékest

A február 18-án, 92 éves korában elhunyt Kossuth-nagydíjas Kallós Zoltán erdélyi magyar néprajzkutatóra, népzenegyűjtőre, a Nemzet Művészére emlékeztek a Szent István Művelődési Házban. A rendezvényen a Kallós Zoltán szellemi örökségét képviselő énekesek, muzsikusok, táncosok léptek fel.

2018. március 31.

Közös keresztút-járással emlékeztek Fehérváron Krisztus kereszthalálára

A hagyománynak megfelelően közösen emlékeztek Székesfehérvár polgárai és papjai Jézus kereszthalálára Nagypénteken délután, a Palotavárosi Kálváriánál, Spányi Antal megyés püspök vezetésével. Idén is több százan vettek részt az eseményen, hogy imádsággal és énekkel kísérjék Jézus útját a tizennégy stáción keresztül.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média