Generációk

2018. augusztus 31.

Hivatalosan is átadták a Széna Téri Sportcsarnokot

Hivatalosan is felavatták a Széna Téri Sportcsarnokot. A létesítmény a jövőben a KÖFÉM SC kézilabda utánpótlás-munkájának és a Széna Téri Általános Iskola testnevelés óráinak helyszíne lesz.

2018. augusztus 30.

„Mindig is az számított nálam, hogy mit szeretek, mire tartom képesnek magam...”

A magyar és az egyetemes filmművészet is rengeteget köszönhet neki. A XX. század nagy filmeseivel ellentétben nem szerzői életművet épített, hanem mindig az adott műfajnak rendelte alá elképzeléseit - így viszont a legkülönbözőbb műfajokban alkotott maradandót. Pontosan egy éve, életének 92. évében hunyt el Makk Károly filmrendező.

2018. augusztus 28.

Felkészítő táborban vesznek részt a Fehérvár táncosa elődöntősei

Elkezdődött a felkészülés a Fehérvár táncosa tehetségkutató verseny elődöntőjére. A táncosok egy háromnapos táborban vesznek részt, ahol mentorok segítik őket.

2018. augusztus 27.

Szezonnyitó ünnepséget tartottak a jégkorongosok

Szezonnyitó ünnepséget tartott vasárnap az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia. A rendezvényen visszaemlékeztek a csapat legnagyobb sikerére, a 10 évvel ezelőtti „szapporói csodára” is.

2018. augusztus 27.

"Még egy más csillagnak befolyása alatt is írék, s ez a HAZA..."

Néhány napja írtunk arról a történetről, amikor a Szent Koronát és a koronázási ékszereket a világosi fegyverletétel után 1849. augusztusában Orsova mellett elásták. Az akciót az akkori magyar miniszterelnök, Szemere Bertalan vezette – aki 1827. augusztus 27-én született.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média